ADMITEREA 2017

Admiterea 2017 se desfăsoară până la 12 august 2017 şi turul doi , la locurile libere până la 26 august.Informaţii la compartimentul ,,admitere"

Locul III la spartachiada raională!

Pe parcursul lunilor aprilie-mai 2017, în Cahul, s-au desfăşurat competiţii sportive în cadrul spartachiadei raionale. Au participat peste 20 de echipe de la diverse instituţii din raion. Echipa de sportivi a Şcolii Profesionale nr.1, or. Cahul, îndrumaţi de profesorul de educaţie fizică Chirov Alexandru, au participat la diverse probe .

Paşte fericit!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

ZÎMBEŞTE, E GRATIS!

Cu genericul ,,Zâmbeşte, e gratis!" , pe data de 5 aprilie , a avut loc un concurs TVC între trei echipe. Gluma şi buna dispoziţie a fost pe tot parcursul concursului. Scenariul şi ghidarea elevilor a fost realizată de către profesoara Trifan Valentina. Echipele au reuşit pe deplin să convingă colegii, dar şi profesorii că a zîmbi e gratis. Zâmbiţi mai des!

Atenţie concurs!

Şoala Profesională nr.1, or. Cahul anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei de şef secţie pentru asigurarea calităţii.

8 MARTIE-ZIUA FEMEII

Mama este fiinţa aleasă de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentantă pe pământ.Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. Primăvara, anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua această de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni, şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă dorim un 8 Martie cât mai frumos!

ATENŢIE CONCURS!

Şcoala Profesională nr.1, or. Cahul anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei de şef secţie pentru asigurarea calităţii.

TOTALURILE DECADEI MESERIILOR

În prima zi de primăvară au fost făcute totalurile decadei meseriilor din instituţie.Comisia de evaluare a decadei a decis că cei mai iscusiţi şi competenţi elevi la meseria ,,Controlor produse alimentare" sunt elevii Pleşu Mihail(gr11), Chiosa Lilea(gr.21), Munteanu Cristina(gr.31).La meseriile ,,Bucătar-cofetar" au fost menţionaţi elevii Căpăţînă Olga(gr.15),Cocervei Vera(gr.16), Pleş Mariana(gr.25), Marchevici Dumitru(gr.33).Cei mai buni, de la meseria ,,Operator pentru suportul tehnic al calculatoarelor au fost elevii Linga Vasile (gr.12), Vicol Constantin (gr.32), Văzdoagă Igor (gr.35). Entuziasmul manifestat de elevii, în timpul activităţii decadei a demonstrat încă o dată în plus, că elevii îşi iubesc meseria aleasă.

Un mic mărţişor şi un ghiocel vă daruim!

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă dorim să aveţi parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări.Primăvara să vă aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire.Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare dintre noi păstrează în sufletul său un anotimp. Încercaţi să păstrezi primăvara! O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

Grigore Vieru - poet al iubirii absolute

Astăzi la ce-a de 82 aniversare din ziua naşterii, a regretatului poet Grigore Vieru, în incinta bibliotecii şcolare, a avut loc un recital de poezii cu genericul ,,Grigore Vieru-poet al iubirii absolute". Activitatea a fost organizată de către pedagogii sociali Osadcenco Melania şi Roşca Tatiana.Drept omagiul elevii au recitat poezii şi au cîntat cîntece pe versurile marelui poet.