ULTIMELE NOUTĂȚI

Proiectul in cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri 2023

Încă un vis realizat- implementarea Proiectului in cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri 2023,Ediția X .

ULTIMUL SUNET - 2023!

Dragi elevi, stimate cadre didactice, părinți! Azi, cu emoții și flori marcăm încheierea unui an școlar plin de realizări, succese, proiecte și relații consolidate!

Concursul național ,,Cel mai bun în «Haute Couture»”

Circa 40 de elevi și eleve din 16 instituții de învățământ profesional tehnic din țară au participat la concursul național ,,Cel mai bun în «Haute Couture»”, ediția 2023. La acest concurs au participat elevele #ȘcoliiProfesionalenr1Cahul Grosu Ana și Hadjiu Alina, care au obținut diplome de mențiune. Felictări elevelor și maistrului instructor Chirov Natalia pentru rezultatele obținute!

TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ

Azi,24.05.23, Școala Profesională nr1, Cahul a participat la TÂRGULUI LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU TINERET, organizat de Direcția Ocuparea Forței de Muncă Cahul , desfășurat la Palatul de Cultură "N.Botgros", unde a oferit celor interesați diverse informații, consultații și oportunități de orientare și formare profesionala, ghidare în carieră și ofertele educationale pentru anul de studii 2023-2024

ZIUA UȘILOR DESCHISE

Încă nu ai ales meseria potrivită?Astăzi elevii gimnaziilor (clasa IX) au fost invitați la ziua ușilor deschise în Scoala Profesională nr1. Cahul pentru a fi familiarizați cu oferta educațională a instituției anul de studii 2023 - 2024.

Concursul Culinar Internațional de Tineret "Like Chefs",desfășurat în Bulgaria

Al doilea an consecutiv Școala Profesională nr.1, mun.Cahul participă la Concursul Culinar Internațional de Tineret "Like Chefs",desfășurat în Bulgaria, comuna Ruse la 13.05.2023.

Campionatului Național Gastronomic pentru Juniori 2023

Peste 100 de tineri din 18 instituții de învățământ profesional tehnic au participat la cea de-a VII-a ediție a Campionatului Național Gastronomic pentru Juniori 2023. Evenimentul a adunat elevi cu vârste cuprinse între 16-20 de ani, pasionați de arta gastronomică, care s-au întrecut în tehnici de gătit.

,,Puterea relațiilor în școala" - subiectul atelierul de lucru organizat de Consiliul de Etică

Puterea relațiilor în școala ,un subiect pe cât de vechi, pe atât și de actual ,a fost abordat azi,05.05.23 la Atelierul de lucru, organizat de Consiliul de Etică, în colaborare cu psihologul școlar pentru angajații instituției.

Participarea la simpozionul internațional ETWINNIG - Cahul 2023

La Simpozionul Internațional ,, Proiecte eTwinning în srijinul creșterii calității demersului didactic în învățământul preuniversitar" au participat cadreloe didactice din instituție ce promovează proiectul.

Școala Profesională nr.1, mun Cahul - școală eTwinning 2023-2024

Suntem bucuroși să vă informăm că instituția noastră a obținut Certificatul de Școală eTwinning 2023-2024, recunoscând astfel angajamentul și devotamentul nostru în promovarea și implementarea valorilor și pedagogiei eTwinning.