Lista cartilor a bibliotecii online

  1. CURRICULUM: BUCĂTAR
  2. CURRICULUM:COFETAR
  3. CURRICULUM: BRUTAR
  4. CURRICULUM:CONTROLOR PRODUSE ALIMENTARE
  5. CURRICULUM:OPERATOR PENTRU SUPOTUL TEHNIC AL CALCULATOARELOR
  6. CURRICULUM:CHELNER
  7. BUCATAR:PREPARATE DIN CARNE
  8. BUCĂTAR:GUSTARI
  9. BUCĂTARI:GARNIRURI
  10. BUCĂTARI:OUĂ CU BRÂNZĂ
  11. BUCĂTARI:PREPARATE DIN PEȘTE
  12. BUCĂTARI:PREPARATE DIN PASĂRE
  13. BUCĂTARI:PREPARAREA BUCATELOR DULCI
  14. BUCĂTAR:PREPARAREA BUCATELOR DIN ALUAT
  15. BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARĂ A PEȘTELUI
  16. BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARĂ A CĂRNII
  17. BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARP A PĂSĂRII
  18. BUCĂTAR:TERMENI SPECIFICI FOLOSIȚI ÎN BUCĂTĂRIE
  19. Brutar: Cartea brutarului
  20. BRUTAR:MANUAL BRUTAR
  21. CROITOR:Modulul I. Pregătirea croitorului pentru activ. prof.
  22. CROITOR:Modulul II. Selectarea materialelor pentru îmbrăcăminte
  23. CROITORI: Modulul III.Realizarea cusăturilor.
  24. Croitori:Proiectarea constructivă a produselor de îmbrăcăminte
  25. Croitori: Proiectarea șabloanelor
  26. Croitori:Modulul IV: Proiectarea constructivă a produselor vestimentare
  27. Croitori:Confecționarea îmbrăcămintei ușoare
  28. CROITORI: Modulul VI
  29. Croitori: Modulul VII
  30. Controlori:BAZELE TEORETICE A PANIFICAȚIEI
  31. Controlori:CARACTERISTICILE LAPTELUI
  32. Controlori:CONTROLUL ȘI ANALIZA CĂRNII ȘI PROD. DIN CARNE
  33. CONTROLORI:CONTROLUL ȘI ANALIZA cărnii, peștelui , ouălor
  34. CONTROLORI:TEHNOLOGIA PRODUSELOR DIN LAPTE
  35. CONTROLORI:lucrări de laborator. în INDUSTRIA ALIMENTARĂ
  36. CONTROLORI: MERCEOLOGIA ALIMENTARĂ
  37. CONTROLORI: METODE MODERNE DE PREPARARE A PÂINEI
  38. MICROBILOGIA produs. alimentare carte
  39. CONTROLORI:SONDE DE PRELEVARE APROBELOR
  40. cONTROLORI:Tehnolog. CVASULUI
  41. MANUALE ȘCOLARE