www.sp1cahul.md
HOME
MESERII
Operator pentru suport tehnic al calculatoarelor
Controlor produse alimentare
Bucatar/Chelner
Croitor confecționer îmbrăcăminte la comandă - cusător
Cofetar
DESPRE NOI
Istoria Școlii
Misiune și viziune
Organigrama instituției
Administrația
Corpul didactic
Statut
REGULAMENTE/RAPOARTE
Regulamentul de activitate a Consiliului Elevilor
Regulament de acordare a burselor
Regulamentul stagiilor de practică
Regulamentul paginii web
Politica de protectie a datelor cu caracter personal
Regulamentul de activitate a bibliotecii
Regulament de activitate a caminelor
Regulament de activitate
plan de achiziții 2021
Regulament de acordare a sporului de performanță
Plan de Dezvoltare 2020-2025
Raport la examenele de calificare 2021-2022
BUGETUL INSTITUȚIEI 2022
RAPOARTE FINANCIARE 2021
RAPORT ACHIZIȚII 2021
PLAN DE ACHIZIȚII 2022
CEIAC
Strategia de asigurare a calității
Strategie evaluare internă
Plan de activitate 2021-2022
ADMITEREA
Regulament de admitere 2020
ADMITERE 2022
PARTENERIATE
Parteneri educaționali
Parteneri naționali
Parteneri internaționali
ELEVI
Elevi absolvenți
Chestionar elevi absolvenți
GALERIE
Activitați extracurs
Decada meseriilor 2019
Alte activitați
EXAMENE DE CALIFICARE 2019
Tirgul de Crăciun 2021
poezia din sufletul meu
Training-ul ,,Impactul stresului în situații de criză”
GHIDARE IN CARIERĂ
DECADA MESERIILOR 2022
Campionatului Gastronomic pentru Juniori 2022
ULTIMUL SUNET 2022
ZIUA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI DUAL 2022
Video
BIBLIOTECA
CONTACTE
Lista cartilor a bibliotecii online
CURRICULUM: BUCĂTAR
CURRICULUM:COFETAR
CURRICULUM: BRUTAR
CURRICULUM:CONTROLOR PRODUSE ALIMENTARE
CURRICULUM:OPERATOR PENTRU SUPOTUL TEHNIC AL CALCULATOARELOR
CURRICULUM:CHELNER
BUCATAR:PREPARATE DIN CARNE
BUCĂTAR:GUSTARI
BUCĂTARI:GARNIRURI
BUCĂTARI:OUĂ CU BRÂNZĂ
BUCĂTARI:PREPARATE DIN PEȘTE
BUCĂTARI:PREPARATE DIN PASĂRE
BUCĂTARI:PREPARAREA BUCATELOR DULCI
BUCĂTAR:PREPARAREA BUCATELOR DIN ALUAT
BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARĂ A PEȘTELUI
BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARĂ A CĂRNII
BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARP A PĂSĂRII
BUCĂTAR:TERMENI SPECIFICI FOLOSIȚI ÎN BUCĂTĂRIE
Brutar: Cartea brutarului
BRUTAR:MANUAL BRUTAR
CROITOR:Modulul I. Pregătirea croitorului pentru activ. prof.
CROITOR:Modulul II. Selectarea materialelor pentru îmbrăcăminte
CROITORI: Modulul III.Realizarea cusăturilor.
Croitori:Proiectarea constructivă a produselor de îmbrăcăminte
Croitori: Proiectarea șabloanelor
Croitori:Modulul IV: Proiectarea constructivă a produselor vestimentare
Croitori:Confecționarea îmbrăcămintei ușoare
CROITORI: Modulul VI
Croitori: Modulul VII
Controlori:BAZELE TEORETICE A PANIFICAȚIEI
Controlori:CARACTERISTICILE LAPTELUI
Controlori:CONTROLUL ȘI ANALIZA CĂRNII ȘI PROD. DIN CARNE
CONTROLORI:CONTROLUL ȘI ANALIZA cărnii, peștelui , ouălor
CONTROLORI:TEHNOLOGIA PRODUSELOR DIN LAPTE
CONTROLORI:lucrări de laborator. în INDUSTRIA ALIMENTARĂ
CONTROLORI: MERCEOLOGIA ALIMENTARĂ
CONTROLORI: METODE MODERNE DE PREPARARE A PÂINEI
MICROBILOGIA produs. alimentare carte
CONTROLORI:SONDE DE PRELEVARE APROBELOR
cONTROLORI:Tehnolog. CVASULUI
MANUALE ȘCOLARE
Meniu
Activități lunare
Orar
Orar
Orar modificat
Întrebări și răspunsuri
Link-uri utile
CTICE
Ministerul Educatiei al RM
Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare