www.sp1cahul.md
MESERII
Operator pentru suport tehnic al calculatoarelor
Operator în depozitele mecanizate și automatizate
Controlor produse alimentare
Bucatar/Chelner
Croitor confecționer îmbrăcăminte la comandă - cusător
Brutar - Cofetar
Frizer
DESPRE
Istoria Școlii
Misiune și viziune
Organigrama instituției
Administrația
Corpul didactic
Statut
REGULAMENTE/RAPOARTE
Regulamentul de activitate a Consiliului Elevilor
Regulamentul stagiilor de practică
Regulamentul paginii web
Politica de protectie a datelor cu caracter personal
Regulamentul de activitate a bibliotecii
Regulament de activitate a caminelor
Regulament de activitate
Statutul instituției
Regulament spor de performanță
PLAN DE DEZVOLTARE A ȘCOLII 2020-2025
REGULAMENT DE ACORDARE A BURSELOR
Politici de Protecție a Copilului
Structura anului școlar 2023-2024
Declarație de răspundere managerială;Raport control managerial 2023
PLAN DE FINANȚARE 2024
Plan de achiziții pentru anul 2024
Regulamentul de admitere
REGULAMENT EXAMENE DE CALIFICARE
Raport privind rezultatele examenelor de calificare 2024
CEIAC
Strategie evaluare internă
PLAB DE ACTIVITATE CEIAC 2023-2024
ADMITEREA
REGULAMENT DE ADMITERE
PLANUL DE ADMITERE 2024
REZULTATELE ADMITERII 2024, TURUL I
PARTENERI
PARTENERI EDUCAȚIONALI
PARTENERI NAȚIONALI
PARTENERI INTERNAȚIONALI
ELEVI
Elevi absolvenți
Chestionar elevi absolvenți
GALERIE
Activitați extracurs
Decada meseriilor 2019
Alte activitați
EXAMENE DE CALIFICARE 2019
Tirgul de Crăciun 2021,2022
poezia din sufletul meu
Training-ul ,,Impactul stresului în situații de criză”
GHIDARE IN CARIERĂ
DECADA MESERIILOR 2022
Campionatului Gastronomic pentru Juniori 2022
ULTIMUL SUNET 2022
ZIUA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI DUAL 2022
BALUL BOBOCILOR 2022
PROIECTE EDUCAȚIONALE NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE
TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ 2022
Cursuri de formare profesională continuă
DECADA MESERIILOR - 2023
Hramul școlii 2023
Video
BIBLIOTECA
ALTE
CONTACTE
Lista cartilor a bibliotecii online
Brutar-Cofetar (cod: 721004-721008)
CURRICULUM: BRUTAR
Brutar: Cartea brutarului
BRUTAR:MANUAL BRUTAR
Bucătar-Chelner (cod: 1013002-1013004)
CURRICULUM: BUCĂTAR
CURRICULUM:CHELNER
BUCATAR:PREPARATE DIN CARNE
BUCĂTAR:GUSTARI
BUCĂTARI:GARNIRURI
BUCĂTARI:OUĂ CU BRÂNZĂ
BUCĂTARI:PREPARATE DIN PEȘTE
BUCĂTARI:PREPARATE DIN PASĂRE
BUCĂTARI:PREPARAREA BUCATELOR DULCI
BUCĂTAR:PREPARAREA BUCATELOR DIN ALUAT
BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARĂ A PEȘTELUI
BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARĂ A CĂRNII
BUCĂTAR:PRELUCRAREA PRIMARP A PĂSĂRII
BUCĂTAR:TERMENI SPECIFICI FOLOSIȚI ÎN BUCĂTĂRIE
Controlor produse alimentare (721009)
Controlori:CARACTERISTICILE LAPTELUI
Controlori:CONTROLUL ȘI ANALIZA CĂRNII ȘI PROD. DIN CARNE
CONTROLORI:CONTROLUL ȘI ANALIZA cărnii, peștelui , ouălor
CONTROLORI:TEHNOLOGIA PRODUSELOR DIN LAPTE
CONTROLORI:lucrări de laborator. în INDUSTRIA ALIMENTARĂ
CONTROLORI: MERCEOLOGIA ALIMENTARĂ
CONTROLORI: METODE MODERNE DE PREPARARE A PÂINEI
MICROBILOGIA produs. alimentare carte
CONTROLORI:SONDE DE PRELEVARE APROBELOR
CONTROLORI:Tehnolog. CVASULUI
Croitor confecționer îmbrăcăminte (12389)
Croitori:Confecționarea îmbrăcămintei ușoare
Modulul 1: Organizarea locului de muncă și elemente de design vestimentar
Modulul 2: Selectarea materialelor pentru îmbrăcăminte
Modulul3: Realizarea cusăturilor și a tratamentelor umidotermice
Modulul4: Proiectarea constructivă a produselor vestimentare
Modulul 7: Confecționarea îmbrăcămintei exterioare
Modulul 9: Garnisirea, renovarea și repararea produselor de îmbrăcăminte
Modulul 10: Confecționarea îmbrăcămintei pentru ocazii cu efect de modelare a părții superioare
Modulul 5: Confecționarea îmbrăcămintei ușoare
Modulul 6: Confecționarea îmbrăcămintei intermediare
Modulul 8: Confecționarea îmbrăcămintei exterioare
Operator suport tehnic calculatoare (714019)
CURRICULUM:OPERATOR PENTRU SUPOTUL TEHNIC AL CALCULATOARELOR
OSTC-OÎVPD (cod:714019-714025)
Suport teoretic
Toate meseriile
MANUALE ȘCOLARE
FRIZER
FRIZER
Meniu
Activități lunare
Orar
Orar
Orar modificat
Întrebări și răspunsuri
Link-uri utile
CTICE
Ministerul Educatiei al RM
Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare
ANACEC