TÂRGUL DE GARIERE

,,Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci" Steve Jobs . Suntem încântați să împărtășim cu voi succesul și impactul extraordinar al Târgului de Carieră, realizat azi, 28.05.2024 în Școala Profesională nr.1 Cahul, la care au participat 16 Agenți Economici, Reprezentanții Oficiului Teritorial de Ocupare a Forței de Muncă Cahul și a Camerei de Comerț și Industrie Cahul.

Peste 100 absolvenți au avut oportunitatea de a descoperi noi locuri de muncă, oferte de angajare și posibilitatea de a interacționa cu potențialii angajatori. În cadrul Panelului de Discuție " Creăm calea către succes " invitații ai discutat despre condițiile, oportunitățile de angajare, perspective de dezvoltare profesională. Absolvenții au fost entuziasmați de a participa la Tombola cu premii minunate, oferite de Agenții Economici ,cărora le mulțumim.

Succesul acestui eveniment ne încurajează să continuăm pregătirea profesională de calitate a tinerilor și colaborarea cu potențialii angajatori. Dragi absolvenți, vă dorim mult succes în carieră și nu uitați că profesionalismul vostru e prioritatea noastră! Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la realizarea cu succes a Târgului de Carieră! Grazie implicării Dvs reușim să realizăm lucruri minunate! "Toate visele noastre pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm" Walt Dysney