Cofetar

Ce înveți?
  • Realizezi produse de cofetărie și patiserie
  • Aplici tehnici de decorare a prăjiturilor și torturilor
  • Îți pui în valoare creativitatea și simțul estetic pentru a obține sortimente noi
Care sunt beneficiile tale?
  • Efecuezi stagii de pregatire practica in patiserii și cofetării
  • Poți sa te perfecționezi și să te specializezi in domeniu pentru a obține calificarea de cofetar-șef,maestru in arta cofetară,director de restaurant
Ce job poți avea?
  • Cofetar-patiser
  • Patiser
Posibili angajatori
  • SA "CAHUL-PAN"
  • SRL ”FAURŞEŞTTE-M”
  • SRL”AGAT CRISTAL”
  • Restaurante PRUT , MIMOZA
Impresii ale absolvenților

„În laboratorul de cofetărie mă simt ca un artist care creează mici opere de artă dulci,aromate și delicioase,care ne fac viața fumoasă și masa gustoasă.”

„Am devenit membrul favorit al familiei mele... sau doar preferă prăjiturile mele !?”